[Traps]
Jeśli [Wersja SNMP] to [1]
Jeśli [Wersja SNMP] to [3]
Jeśli [Bezpiecz.] to [Prywatność]
◦
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [3] w menu [Punkty docelowe].
◦
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [3] w menu [Wersja SNMP].
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [3] w menu [Wersja SNMP].
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [3] w menu [Wersja SNMP].
◦
Ustawienie jest widoczne tylko wtedy, gdy wybrano opcję [Identyfikacja] lub [Prywatność] w menu [Bezpiecz.].
◦
Ustawienie jest widoczne tylko wtedy, gdy wybrano opcję [Identyfikacja] lub [Prywatność] w menu [Bezpiecz.].
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [Prywatność] w menu [Bezpiecz.].
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [Prywatność] w menu [Bezpiecz.].

Powrót do góry