[Obsługa online] (tylko użytkownicy SOS)
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [Czas rzeczywisty] w menu [Tryb SOS].
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [Czas rzeczywisty] w menu [Tryb SOS].
◦
Ustawienie jest widoczne tylko wtedy, gdy wybrano opcję inną niż [Wyłączono] w menu [Tryb SOS]. Ustawienie jest dostępne tylko wtedy, gdy dane dziennika znajdują się w produkcie i pamięć USB jest włożona do produktu.
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [Na żądanie] w menu [Tryb SOS].
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [Na żądanie] w menu [Tryb SOS].
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [Na żądanie] w menu [Tryb SOS]. Ustawienie dostępne, jeśli wybrano [Druk] w menu [Odświeżanie ekranu].
◦
Widoczne tylko wtedy, gdy wybrano [Na żądanie] w menu [Tryb SOS].

Powrót do góry